Portfolio

Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem gerust een kijkje!
Je kan me ook volgen op instagram: @dewoonetaleur. Dan ben je meteen op de hoogte van waar ik allemaal mee bezig ben op het gebied van interieur en styling. Zie ik je daar?

Moodboards

3D visualsaties

Shoppinglist

Projecten

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Zwaag


Voor dit leuke gezin uit Zwaag mocht ik de volledige woonkamer inclusief eethoek en hal onder handen nemen. De inrichting was een tikkeltje kaal en landelijk. De opdracht was: ‘totaal iets anders met een vleugje Eric Kuster’. Na een uitgebreide intake heb ik mijn ideeën verwerkt in een moodboard en later in een gesprek uitgelegd hoe ik dit moodboard wil uitwerken. Gelukkig reageerde ze erg enthousiast en kreeg ik, geheel verassend , compleet de vrije hand. De klanten gingen een paar weken later op vakantie. Tijdens deze vakantie heb ik ervoor gezorgd dat alles geverfd en behangen was. De meubels hebben in deze week een plekje gekregen en heb ik met leuke nieuwe accessoires ervoor gezorgd dat hun oude woonkamer bij thuiskomst niet meer te herkennen was. Wat een spannende, maar leuke opdracht was dit!

Dit is wat de klant zei: - “ Jaren wisten we niet goed hoe we ons huis moesten inrichten. Na veel pogingen ,met weer nieuwe meubels en nog steeds geen thuisgevoel, hebben we Angela ingeschakeld. Wat hebben we een spijt dat we dat niet eerder hebben gedaan! Ze luistert goed naar je smaak, denkt met je mee in alle opzichten en zorgt voor de puntjes op de i. Wij wilden compleet ontzorgd worden en dat deed ze. We hadden alle vertrouwen in haar. Dankzij Angela is ons huis nu eindelijk een thuis. Maar dan wel een thuis met een WOW-effect! “ -

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Aalsmeer

Deze klanten gingen voor het complete pakket. Met name de indeling van hun smalle woonkamer vonden ze erg lastig. Want er moesten ook drie kinderen kunnen spelen.

De opdracht was; landelijk met een stoer randje én praktisch. Ik ben begonnen met een moodboard en plattegrond. Nadat besproken te hebben heb ik de kleuren en de shoppinglist uitgewerkt. Vervolgens ben ik samen met de klant gaan shoppen. Samen hebben we de woonaccessoires uitgezocht en heb deze een plekje gegeven in hun nieuwe woonkamer. Ze voelden zich direct thuis in hun nieuwe huis. Mijn missie was geslaagd!

Dit is wat de klant zei -‘Ontzettend blij waren we met het advies van Angela. We hadden bij het eerste gesprek gelijk het gevoel dat ze onze wensen en stijl aanvoelde. Tussendoor hadden we laagdrempelig contact als we ergens vragen over hadden. Dat ervaarde we als zeer prettig’ We zijn erg blij met de nieuwe indeling, de nieuwe meubels en accessoires. Echt super werk wat je bedacht hebt’-

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Avenhorn


 

Wat een leuke opdracht was dit! De inrichting was aardig gedateerd. Ik mocht voor dit mooie huis in Avenhorn een compleet interieurplan maken. De opdracht was: tikkeltje ruig en stoer. Na een moodboard, een plattegrond en shoppinlist gemaakt te hebben, was de klant meteen enthousiast. Ik regelde voor de klant een goede schilder en behanger. Nadat alles geverfd en behangen was konden de nieuwe meubels van de shoppinglist een plekje krijgen en heb ik de woonkamer gestyled met passende woonaccessoires zodat het een mooi, maar vooral een stoer geheel werd.

Dit is wat de klant zei: ‘- Wat heeft Angela mij verrast met haar ideeën. Ik ben zo ongelofelijk blij met het eindresultaat! Ik ben heel blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken. Angela heeft zich heel goed kunnen inleven in mijn woonwensen en daar een goede vertaling van kunnen maken. Super blij mee! Een aanradertje…’-

ShowroomstylingDe opdracht was; verleiden. Alles in mijn vak draait om verleiding. Met de juiste accessoires en meubels een beleving creëren die prettig aanvoelt en opvalt. Met deze insteek heb ik veel showrooms onder handen genomen. Denk hierbij aan woonwinkels, keuken en badkamershowrooms. Hiervan zie je nu een aantal voorbeelden in mijn portofolio. Niks is zo leuk als een setting creëren waarmee ik mensen kan verrassen en verleiden. Dat is ook wat ik met mijn interieuradviezen doe!
Wil jij je ook laten verleiden?

Dit is wat een opdrachtgever zei: -“Met Angela werken is een feestje. Ik zeg iets en vervolgens maakt zij er een totale beleving van! Ze voelt precies aan wat je wilt en is een super creatief mens met een neusje voor styling! “-

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Hoofddorp

 

Dit leuke stel uit Hoofddorp wilde heel graag een stoer en gezellig interieur. Ze hadden alleen geen idee hoe ze dat moesten aanpakken. Daarom hebben ze mijn hulp ingeschakeld. Ik heb voor hun een uitgebreid interieurplan gemaakt waarbij ik onder andere een kleur en behangadvies heb uitgewerkt. Daarnaast heb ik een uitgebreide shoppinglist voor ze gemaakt. Terwijl zij op hun werk zaten, heb ik alles een plekje gegeven in huis en het helemaal gezellig gemaakt. Bij thuiskomst hadden ze een compleet nieuwe woonkamer, volledig naar hun wens. En dat allemaal zonder gedoe!

Dit is wat de klant zei: -“Na onze intake gesprek met Angela hadden we al direct het vertrouwen dat zij van onze woonkamer iets moois zou maken. En dat is gelukt! Wij hadden dit nooit zelf kunnen bedenken en ze heeft ons echt weten te verassen met haar ideeën. Angela, super bedankt voor onze mooie woonkamer! We vertoeven er met ontzettend veel plezier. Dank je wel!”

Interieuradvies ‘Geen Keuzestress’ in Ouderk a/d Amstel


Deze klant had overduidelijk last van keuzestress. Na een mooie verbouwing had de klant moeite met het uitzoeken van de juiste meubels en woonaccessoires. De woonkamer was enorm en bestond uit twee zitgedeeltes. Hoe ga je al die ruimtes opvullen? Welke meubels kan je het beste gebruiken? Hoe zet je het dan neer? En wat voor woonaccessoires passen het beste bij mijn interieur? De klant wist niet goed waar ze moest beginnen. Dus heb ik haar geholpen met een goede shoppinglist en daarbij goed uitgelegd waarom ik voor desbetreffende meubels en accessoires heb gekozen. Toen de meeste meubelen stonden heb ik samen met een collega haar interieur afgestyled met allemaal nieuwe woonaccessoires. Zo heb ik flink wat keuzestress weg kunnen halen bij de klant. En daar deed ik het voor!

Dit is wat de klant zei: ‘- Angela wist een heleboel leuke adresjes waar ik het bestaan van niet wist. Vaak stuurde ze onverwacht weer een tip of een leuk idee waar ik weer mee verder kon. Ook vond ik het laagdrempelige contact erg fijn. En het afstylen bij mij thuis met nieuwe woonaccessoires vond ik zeer prettig. Zo hoefde ik niet na te denken over hoe ik de laatste puntjes op de i moest zetten  –‘

Interieuradvies ‘Tijd voor Verandering’ in Hoorn


De opdracht was; een eyecatcher van een eethoek. Ook wilde ze advies over raamdecoratie voor in de gehele woonkamer. Ik heb deze klanten onder andere een kleur en behangadvies gegeven. Zo hebben ze een eethoek gekregen die lekker opvalt en waar je graag wilt gaan zitten. Ook zijn ze erg blij met de raamdecoratie de ik ze heb geadviseerd. Een geslaagd interieuradvies aan huis!

Dit is wat de klant zei -‘We waren ontzettend blij met het advies van Angela. Je hebt ons enorm geïnspireerd. Aanrader!’-