Portfolio

Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem gerust een kijkje!
Je kan me ook volgen op instagram: @dewoonetaleur. Dan ben je meteen op de hoogte van waar ik allemaal mee bezig ben op het gebied van interieur en styling. Zie ik je daar?

Moodboards

3D visualsaties

Shoppinglist

Projecten

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Zwaag

Voor dit leuke gezin uit Zwaag mocht ik de volledige woonkamer inclusief eethoek en hal onder handen nemen. De inrichting was een tikkeltje kaal en landelijk. De opdracht was: ‘totaal iets anders met een vleugje Eric Kuster’. Na een uitgebreide intake heb ik mijn ideeën verwerkt in een moodboard en later in een gesprek uitgelegd hoe ik dit moodboard wil uitwerken. Gelukkig reageerde ze erg enthousiast en kreeg ik, geheel verassend , compleet de vrije hand. De klanten gingen een paar weken later op vakantie. Tijdens deze vakantie heb ik ervoor gezorgd dat alles geverfd en behangen was. De meubels hebben in deze week een plekje gekregen en heb ik met leuke nieuwe accessoires ervoor gezorgd dat hun oude woonkamer bij thuiskomst niet meer te herkennen was. Wat een spannende, maar leuke opdracht was dit!

Dit is wat de klant zei: - “ Jaren wisten we niet goed hoe we ons huis moesten inrichten. Na veel pogingen ,met weer nieuwe meubels en nog steeds geen thuisgevoel, hebben we Angela ingeschakeld. Wat hebben we een spijt dat we dat niet eerder hebben gedaan! Ze luistert goed naar je smaak, denkt met je mee in alle opzichten en zorgt voor de puntjes op de i. Wij wilden compleet ontzorgd worden en dat deed ze. We hadden alle vertrouwen in haar. Dankzij Angela is ons huis nu eindelijk een thuis. Maar dan wel een thuis met een WOW-effect! “ -

 

Benieuwd naar hoe het er eerst uitzag? Neem dan eens een kijkje op mijn instagram account @dewoonetaleur.
Leuk als je me volgt!

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Aalsmeer

Deze klanten gingen voor het complete pakket. Met name de indeling van hun smalle woonkamer vonden ze erg lastig. Want er moesten ook drie kinderen kunnen spelen. De opdracht was: landelijk met een stoer randje én praktisch. Ik ben begonnen met een moodboard en plattegrond. Nadat besproken te hebben heb ik de kleuren en de shoppinglist uitgewerkt. Vervolgens ben ik samen met de klant gaan shoppen. Samen hebben we de woonaccessoires uitgezocht en heb deze een plekje gegeven in hun nieuwe woonkamer. Ze voelden zich direct thuis in hun nieuwe huis. Mijn missie was geslaagd!

Dit is wat de klant zei -‘Ontzettend blij waren we met het advies van Angela. We hadden bij het eerste gesprek gelijk het gevoel dat ze onze wensen en stijl aanvoelde. Tussendoor hadden we laagdrempelig contact als we ergens vragen over hadden. Dat ervaarde we als zeer prettig’ We zijn erg blij met de nieuwe indeling, de nieuwe meubels en accessoires. Echt super werk wat je bedacht hebt’-

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Avenhorn

Wat een leuke opdracht was dit! De inrichting was aardig gedateerd. Ik mocht voor dit mooie huis in Avenhorn een compleet interieurplan maken. De opdracht was: tikkeltje ruig en stoer. Na een moodboard, een plattegrond en shoppinlist gemaakt te hebben, was de klant meteen enthousiast. Ik regelde voor de klant een goede schilder en behanger. Nadat alles geverfd en behangen was konden de nieuwe meubels van de shoppinglist een plekje krijgen en heb ik de woonkamer gestyled met passende woonaccessoires zodat het een mooi, maar vooral een stoer geheel werd.

Dit is wat de klant zei: ‘- Wat heeft Angela mij verrast met haar ideeën. Ik ben zo ongelofelijk blij met het eindresultaat! Ik ben heel blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken. Angela heeft zich heel goed kunnen inleven in mijn woonwensen en daar een goede vertaling van kunnen maken. Super blij mee! Een aanradertje…’-

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Hoorn

Voor dit leuke stel die in een mooi en karakteristiek pand wonen in hartje Hoorn heb ik hun woonkamer en hal volledig mogen aanpakken. Het moest warm, knus en vooral niet ‘standaard’ worden.
Ik heb een mooi plan voor ze gemaakt met o.a. een kleur, behang en meubeladvies. Ook heb ik ze geholpen met bijpassende raamdecoratie Nadat alles een likje verf had gekregen, de behanger klaar was en de meubels een plekje hadden gekregen, ben ik met voor een laatste af te maken. Wat een leuke opdracht!

Dit is wat de klant zei:
Angela heeft ons geholpen bij de complete restyling van onze huiskamer. Voor twee mensen die echt geen idee hadden waar te beginnen was zij onmisbaar! Aan de hand van een persoonlijk gesprek en een appgroep vol met inspiratieafbeeldingen waar we op mochten schieten, heeft Angela een prachtig plan voor ons gemaakt.
Ze luistert goed naar de wensen en komt met ideeën waar we zelf niet op waren gekomen. Ook is het ontwerp uiteindelijk een stuk gedurfder geworden dan wanneer we het zelf hadden moeten bedenken. Maar: alles klopt! We hebben Angela maar een huissleutel gegeven want die denkt en doet letterlijk actief met je mee, en komt direct langs als ze een met een pracht resultaat. Douze points voor de Woonetaleur!

Benieuwd naar hoe het er eerst uitzag? Neem dan eens een kijkje op mijn instagram account @dewoonetaleur.
Leuk als je me volgt!

Interieuradvies ‘Styling zonder Gedoe’ in Hoofddorp

Dit leuke stel uit Hoofddorp wilde heel graag een stoer en gezellig interieur. Ze hadden alleen geen idee hoe ze dat moesten aanpakken. Daarom hebben ze mijn hulp ingeschakeld. Ik heb voor hun een uitgebreid interieurplan gemaakt waarbij ik onder andere een kleur en behangadvies heb uitgewerkt. Daarnaast heb ik een uitgebreide shoppinglist voor ze gemaakt. Terwijl zij op hun werk zaten, heb ik alles een plekje gegeven in huis en het helemaal gezellig gemaakt. Bij thuiskomst hadden ze een compleet nieuwe woonkamer, volledig naar hun wens. En dat allemaal zonder gedoe!

Dit is wat de klant zei: -“Na onze intake gesprek met Angela hadden we al direct het vertrouwen dat zij van onze woonkamer iets moois zou maken. En dat is gelukt! Wij hadden dit nooit zelf kunnen bedenken en ze heeft ons echt weten te verassen met haar ideeën. Angela, super bedankt voor onze mooie woonkamer! We vertoeven er met ontzettend veel plezier. Dank je wel!”

Interieuradvies ‘Zonder Gedoe’ in Zwaag

Een single man die ongeveer wel wist wat hij wilde, maar absoluut niet wist hoe hij het aan moest pakken. Hij wilde zijn nieuwe interieur vooral rustig houden, geen poespas en niet al teveel kleur. Nou ja, echt een man dus.....
Hij heeft mij ingeschakeld om hem te helpen met het realiseren van zijn ideale interieur waarin hij zich comfortabel voelt. Ik heb voor hem een mooi plan gemaakt. In dat plan zat oa een mooie vloer, gave raamdecoratie, een subtiel kleur en behangadvies en een meubelselectie. Ook heb ik meegedacht over de verlichting. En als kers op de taart mocht ik ook de afstyling verzorgen. Zo klopt het helemaal!

Dit is wat de klant zei: ‘Ik was erg blij met de hulp van Angela. Zonder haar wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen, ik had geen idee. Ze betrok me overal bij en wist mooie combinaties te bedenken. Ook was ik erg blij met de metamorfose van de openhaard. Maar ook dat ze voor de ’vrouwelijke touch’ had gezorgd door het neerzetten van leuke woonaccessoires waardoor het opeens een stuk gezelliger werd. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Benieuwd naar hoe het er eerst uitzag? Neem dan eens een kijkje op mijn instagram account @dewoonetaleur.
Leuk als je me volgt!

Styling zonder Gedoe

Voor een fantastisch mooi pand aan De Draafsingel in Hoorn mocht ik de leuke (en creatieve) eigenaresse helpen met inrichten van haar nieuw te openen B&B. Wat een toffe opdracht! Nadat ik het moodboard had gemaakt die erg in de smaak viel, kreeg ik volledig de vrije hand. Een lambrisering van behang, tekeningen van de hotspots van Hoorn, gekke lampjes, kleurrijke dekbedden, coole tegeltjes, én een boel leuke accessoires. Ik ging lekker los en het eindresultaat is een warme en sfeervolle B&B met een geheel eigen karakter: Bed&Breakfast Draafsingel in Hoorn.

Hier wil je toch gewoon overnachten?

Dit is wat de klant zei: ‘Na een lange verbouwing van ons woonhuis was mijn inspiratie voor de inrichting van de B&B op. Maar gelukkig was daar Angela! Daar waar ik voor veilig en neutraal ging, stelde zij voor om er juist iets anders van te maken. Een soort van Boutique hotel idee. En wat ontstond daar? Een kleurrijke, sfeervolle en gezellige sfeer (incl heel mooi roze plafond wat ik zelf nooit had kunnen en durven bedenken)! Gave wandpanelen speciaal voor ons getekend en door Angela af laten drukken. Zelfs een overloop waar je u tegen zegt. Ja, een overloop! We krijgen iedere keer weer complimenten van onze gasten.
Kijk, daar deden we het voor!

Interieuradvies ‘Geen Keuzestress’ in Ouderk a/d Amstel


Deze klant had overduidelijk last van keuzestress. Na een mooie verbouwing had de klant moeite met het uitzoeken van de juiste meubels en woonaccessoires. De woonkamer was enorm en bestond uit twee zitgedeeltes. Hoe ga je al die ruimtes opvullen? Welke meubels kan je het beste gebruiken? Hoe zet je het dan neer? En wat voor woonaccessoires passen het beste bij mijn interieur? De klant wist niet goed waar ze moest beginnen. Dus heb ik haar geholpen met een goede shoppinglist en daarbij goed uitgelegd waarom ik voor desbetreffende meubels en accessoires heb gekozen. Toen de meeste meubelen stonden heb ik samen met een collega haar interieur afgestyled met allemaal nieuwe woonaccessoires. Zo heb ik flink wat keuzestress weg kunnen halen bij de klant. En daar deed ik het voor!

Dit is wat de klant zei: ‘- Angela wist een heleboel leuke adresjes waar ik het bestaan van niet wist. Vaak stuurde ze onverwacht weer een tip of een leuk idee waar ik weer mee verder kon. Ook vond ik het laagdrempelige contact erg fijn. En het afstylen bij mij thuis met nieuwe woonaccessoires vond ik zeer prettig. Zo hoefde ik niet na te denken over hoe ik de laatste puntjes op de i moest zetten  –‘

Interieuradvies ‘Tijd voor Verandering’ in Hoorn


De opdracht was; een eyecatcher van een eethoek. Ook wilde ze advies over raamdecoratie voor in de gehele woonkamer. Ik heb deze klanten onder andere een kleur en behangadvies gegeven. Zo hebben ze een eethoek gekregen die lekker opvalt en waar je graag wilt gaan zitten. Ook zijn ze erg blij met de raamdecoratie de ik ze heb geadviseerd. Een geslaagd interieuradvies aan huis!

Dit is wat de klant zei -‘We waren ontzettend blij met het advies van Angela. Je hebt ons enorm geïnspireerd. Aanrader!’-