Over de WOONetaleur

Een creatieve aanpakker die graag met mensen werkt. Dat ben ik. Als interieurstylist komt dat perfect samen.

Wie haal je eigenlijk in huis?

Ik ben Angela. De WOONetaleur

Een creatieve aanpakker die graag met mensen werkt. Dat ben ik. Als interieurstylist komt dat perfect samen. Ik praat uitgebreid met je over woonwensen, verfkleuren, wandplankjes en de vorm van je deurklink. En vervolgens kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt in het stylen van het interieur. Want dat is mijn passie: het creëren van beleving en sfeer. Als etaleur deed ik dit voor winkels, maar inmiddels is mijn werk verschoven van etalages naar woonkamers. Daar heb ik nog meer vrijheid om ‘out of the box’ te denken en om me bezig te houden met de allerkleinste details. Alles om het voor jou perfecte interieur te ontwerpen. Mijn aanpak is laagdrempelig en persoonlijk. Een mooi, karaktervol interieur hoeft echt niet in een woontijdschrift te passen. Het gaat erom dat het bij jou past. Of je nu dol bent op Jan de Bouvrie-strak, of graag je eigen Villa Kakelbont hebt. Samen met jou maak ik er iets moois van.

De WOONetaleur in drie woorden

Enthousiast

Ik ben enthousiast over elke opdracht. Ook al is het totaal niet mijn smaak. Van complete restylings tot advies voor dat ene lege hoekje, ik zet me voor 100% in om er jóuw inrichting van te maken.

Betrokken

Ik voel me oprecht betrokken bij mijn klanten. Bedenk ik achteraf nog een tip, zie ik de perfecte accessoire voor je in de winkel staan – dan stuur ik gerust nog een appje. Die persoonlijke aandacht maakt mijn werk zo leuk.

Perfectionist

Details doen ertoe. De stopcontacten, kastgreepjes en plintjes krijgen van mij net zoveel aandacht als het bankstel en behang. Want juist die kleine dingen maken een groot verschil in het uiteindelijke resultaat. Ik werk met drie stylingpakketten. Benieuwd welke bij jou past?

Woonpakket 1 Woonpakket 2 Woonpakket 3
Ik kom bij je thuis en geef jou alle tips om om je woonruimte een frisse, nieuwe look te geven. Je gaat zelf aan de slag met mijn adviezen en weet precies hoe je de juiste stijl creëert met kleuren, accessoires en aankleding. Met uitgebreide tips, een plattegrond én shopping list heb je alles in huis om je interieur tot in de puntjes te stylen. Je hoeft niet na te denken hoe je meubels neerzet en of het bij elkaar past – het enige wat jij hoeft te doen is alles neerzetten.   Jij hoeft alleen te vertellen wat je woonwensen zijn, de volledige styling regel ik. Van aanschaf tot aankleding, ik neem je al het werk uit handen. Tenzij je het graag samen doet. Dat mag natuurlijk ook.
Lees meer over Pakket 1 Lees meer over Pakket 2 Lees meer over Pakket 3

Woonpakket 1

Ik kom bij je thuis en geef jou alle tips om om je woonruimte een frisse, nieuwe look te geven. Je gaat zelf aan de slag met mijn adviezen en weet precies hoe je de juiste stijl creëert met kleuren, accessoires en aankleding.

Lees meer over Pakket 1

Woonpakket 2

Met uitgebreide tips, een plattegrond én shopping list heb je alles in huis om je interieur tot in de puntjes te stylen. Je hoeft niet na te denken hoe je meubels neerzet en of het bij elkaar past – het enige wat jij hoeft te doen is alles neerzetten.

Lees meer over Pakket 2

Woonpakket 3

Jij hoeft alleen te vertellen wat je woonwensen zijn, de volledige styling regel ik. Van aanschaf tot aankleding, ik neem je al het werk uit handen. Tenzij je het graag samen doet. Dat mag natuurlijk ook.

Lees meer over Pakket 3