Interieuradvies

Met keuze uit drie stylingpakketten kies je zelf hoe grondig je het wil aanpakken. Ga je lekker zelf aan de slag met mijn adviezen? Of wil je het liefst niets hoeven doen aan je nieuwe interieur? Misschien wil je zelfs een complete verbouwing? Of je nu de hele woonruimte wil veranderen of alleen tips zoekt voor hoe je die saaie hoek kunt opleuken: ik kom graag langs om je te helpen!

Het belang van ruimte

Bij inrichten denk je vooral aan waar je alles neerzet. Maar waar je niets neerzet is net zo belangrijk. Lege ruimte bepaalt de sfeer. Is het knus of ruimtelijk? Hoe zijn de looproutes door de kamer? Te veel open ruimte maakt kil of sfeerloos. Te weinig ruimte en het oogt propperig of klein. De kunst is het vinden van de juiste balans tussen meubels en leegte.

Verbouwen voor een nieuwe stijl

Met een verbouwing creëer je meer mogelijkheden voor je interieur. Dat kan een grote verbouwing zijn, zoals een nieuwe keuken of uitbouw. Maar ook met strak gestuukte wanden, nieuwe kozijnen of een andere vloer geef je je woning een frisse nieuwe look. Ook deze opties neem ik mee in mijn adviezen voor je interieurontwerp. Wil je direct laten verbouwen? Ik heb een netwerk van vakmensen die graag voor je aan het werk gaan.

Ik werk met handige pakketten. Zo betaal je alleen voor de diensten die je echt gebruikt.
Wil jij ook van je huis een heerlijk thuis maken? Kijk hieronder welk pakket bij je past en maak een afspraak.
Ik heb zin om ook voor jou aan de slag te gaan!

Tijd voor verandering

Is het tijd voor een frisse wind door je interieur? Ik kom bij je langs voor interieuradvies aan huis. Ik geef je de adviezen en tips om de ruimte te voorzien van een compleet nieuwe look. Likje verf op de muur, meubels net even anders neergezet, nieuwe lamp in de hoek, wat toffe accessoires erbij – met kleine veranderingen creëer je een eigen stijl in huis.

€250,-

In dit pakket krijg je:

 • 1,5-2 uur interieuradvies bij je thuis.
  Ik kom bij je langs en geef advies hoe je de woonruimte sfeervol en stijlvol kunt inrichten in jouw smaak. Of je nu houdt van modern Scandinavisch, industrieel en robuust of van druk en kleurrijk, met mijn tips maak je er iets moois van.
 • Alle adviezen overzichtelijk op papier.
  Na afloop van mijn bezoek krijg je alle tips op papier. Advies over kleuren, accessoires, indeling van de ruimte of verbouwingsideeën. Zo heb je altijd een handig overzicht voor als je wil restylen of verbouwen.
 • Telefonisch nagesprek.
  Een week of twee na het interieuradvies bel ik je even. Is het gelukt met mijn adviezen? Heb je nog vragen? Twijfel je toch over de kleur van het wandmeubel of wat je met dat ene hoekje wil doen? Telefonisch bespreken we dan nog even wat de mogelijkheden zijn.

Heb je interesse in dit interieurstyling pakket? Laat het me weten.

Geen keuzestress

Sta je altijd met keuzestress in de woonwinkel? Met dit pakket krijg je niet alleen interieuradvies, maar ook een moodboard, plattegrond en complete shopping list. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de spullen aanschaffen en neerzetten. Je bepaalt zelf wat je allemaal koopt en je weet zeker dat het onderling combineert en één geheel vormt.

€595,-

In dit pakket krijg je:

 • Alles uit Pakket 1 
  Je krijgt 1,5-2 uur interieuradvies thuis, een overzicht van al mijn adviezen en een telefonisch nagesprek.
 • Moodboard 
  Een moodboard is een verzameling foto’s van interieurideeën die jij leuk vindt. Samen bekijken we hoe dat in jouw woonruimte past. Handig om inzicht te krijgen in je stijl en om inspiratie op te doen.
 • Plattegrond met kamerindeling
  Meubels bepalen de ruimte. Looproutes, speelhoekjes, een knusse zithoek of juist een open indeling? Met een plattegrond laat ik zien hoe je de ruimte optimaal kunt indelen. Tegen meerprijs kan dit ook als 3D-tekening.
 • Shopping list
  Ik stel een uitgebreide shopping list op met alle meubels en accessoires die passen bij jouw stijl en budget. Je weet zeker dat alles onderling mooi combineert en je hoeft niet zelf op zoek in alle woonwinkels.

Heb je interesse in dit interieurstyling pakket? Laat het me weten.

Styling zonder gedoe

Wil je echt niets hoeven doen aan je inrichting? Dan neem ik je alles uit handen, van indeling en aankopen tot het neerzetten van de laatste plant. Zelfs een volledige verbouwing kan ik voor je regelen. En wil je ergens wél graag bij helpen, dan doen we het gezellig samen.

€995,-

In dit pakket krijg je:

 • Alles uit Pakket 1 en 2
  Een uitgebreid interieuradvies bij je thuis, een plattegrond met indeling, moodboard, volledige shopping list, je krijgt het allemaal.
 • Shopping en interieurstyling door mij
  Ik schaf alles aan en ontwerp je interieur. In overleg met jou of volledig zelfstandig. Je krijgt een inrichting helemaal naar jouw wensen en smaak, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Heb je interesse in dit interieurstyling pakket? Laat het me weten.

3D VISUALISATIE:

Niet iedereen is een beelddenker. En zelfs al ben je het wel, dan is het soms moeilijk om je voor te stellen hoe een ruimte eruit kan gaan zien. Het is daarom fijn om een 3D visualisatie te laten maken. Dan weet je hoe het er ongeveer uit komt te zien, zonder dat je eerst de ruimte helemaal hebt veranderd. De kosten voor een 3D visualisatie lijken misschien hoog, maar als je de verkeerde bank koopt ben je nog duurder uit. Daarom is het aan te raden om eerst te kijken hoe het staat door middel van een 3D visualisatie. Als je ervoor kiest om een 3D visualisatie door mij te laten maken, dan krijg je de betreffende ruimte te zien vanuit 2 standpunten. Wil je meer “hoekjes” van de ruimte zien, dan komen er standpunten bij. Je betaalt €125,00 extra per standpunt.

€395,-

Is jouw interesse gewekt voor verandering in huis?